گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

این عملکرد بر اساس قانون‌های فیزیکی مانند اصل پایستگی انرژی و قانون اهرم انجام می‌شود.

نظارت بر دما: دمای کارکرد گیربکس را کنترل کنید. گرمای بیش از حد می تواند نشان دهنده این باشد که گیربکس تحت فشار است یا روغن کاری کافی وجود ندارد.

این گیربکس های سفارشی باید فوق العاده بادوام ، قابل اعتماد و قادر به مقاومت در برابر شرایط سخت محیط های دریایی باشند.

این امر بر کارایی تجهیزات تأثیر می‌گذارد و عمر مفید تجهیزات را کاهش می‌دهد.

در کاربردهای صنعتی، گیربکس ها به عنوان واسطه بین یک منبع تغذیه (مانند موتور یا موتور الکتریکی) و تجهیزاتی که از این قدرت برای انجام وظایفی مانند برش، سنگ زنی یا حمل مواد استفاده می کنند، عمل می کنند. با تنظیم سرعت یا گشتاور توان ورودی ، گیربکس ها به ماشین آلات کمک می کنند تا کارآمدتر کار کنند و در برابر بارهای سنگین مقاومت کنند.

گیربکس اکسترودر در انواع مختلفی از جمله تک محور یا تک ماردون و دو محور یا دو ماردون ساخته می شوند. این گیربکس ها دارای عمر طولانی و مقاومت بالا در مقابل شوک و ضربات ناگهانی بوده و با پوشش قدرت بالا و سر و صدای کم دارای اتلاف حرارتی پایینی می باشد. گیربکس های اکسترودر در کارخانجات تولید پلاستیک و پلیمر، کارخانجات ساخت لاستیک و قطعات خودرو، توربین های بادی، سیستم های تصفیه روغن و نفت، ساخت انواع لوله های پی وی سی، پلی اتیلن و پلیمر و ماشین آلات صنعتی که به گشتاور بالا نیاز دارند، کاربرد دارد.

توضیح: اگرچه این استاندارد به طور خاص برای گیربکس‌ها تدوین نشده است، اما برای محافظت از اجزای فلزی گیربکس‌ها در برابر خوردگی اهمیت زیادی دارد.

اما در گیربکس افزاینده وضعیت متفاوت است و نحوه چیدمان چرخ دنده ها از بزرگ به کوچک می باشد. به این ترتیب نسبت چرخ دنده ها کمتر از یک شده و سرعت با افزایش دور چرخ دنده های کوچک تر در بخش خروجی، به میزان کافی افزایش می یابد.

بخش اصلی گیربکس که به کاهش سرعت و افزایش گشتاور کمک می‌کند. انواع مختلفی از چرخ‌دنده‌ها وجود دارد، از جمله چرخ‌دنده‌های ساده، مارپیچ، مخروطی، حلزونی و سیاره‌ای.

جستجو شهباز موتور کاتالوگ گیربکس صنعتی کاتالوگ گیربکس صنعتی

موتور گیربکس آسانسوری از مهم ترین تجهیزات آسانسور بوده و وظیفه بالا بردن و پایین آوردن کابین را بر عهده دارد.

در بیشتر بخوانید صنعت سیمان ، گیربکس های هالوشافت معمولا در سیستم های نوار نقاله برای جابجایی مواد از طریق فرآیند تولید استفاده می شوند.

از گیربکس‌های اتوماتیک در خودروهای مدرن و ماشین‌آلات پیشرفته که به تغییر دنده سریع و مکرر نیاز دارند، استفاده می‌شود. همچنین این نوع گیربکس‌ها برای رانندگانی که ترجیح می‌دهند بدون نیاز به تغییر دنده دستی، رانندگی کنند، یک گزینه کاربردی و محبوب است.

چرخدنده ها و شفت های پر و کم سرعت در صفحات عمودی و افقی کنار هم قرار می‌گیرند

Report this page